headerfoto

Bröllop med annorlunda tema?

De senaste åren har vi blivit mer och mer individualistiska och det vill vi gärna visa i allt vi gör. När det kommer till bröllop räcker det inte längre med att välja ett färgtema utan par väljer övergripande tema för kläder, mat och dekor utifrån deras specialintresse. (Tex Star Wars-tema eller Resetema.) Men vi styrs dock fortfarande ganska mycket av traditioner när det kommer till vilka vi ska bjuda och när och hur bröllopet ska hållas.
 
När det kommer till ert bröllop är det bara er fantasi som sätter gränserna, för det är ni som bestämmer. Känner ni inte för att bjuda in några gäster så kanske det kan passa bra för er att gifta er på semestern. Många researrangörer är villiga att hjälpa till med sånt. Eller varför inte gifta sig på Halloween eller Julafton? Det kan vara ett mysigt och annorlunda sätt att fira högtiden på. Se bara till att bjuda in gästerna i god tid så att de inte bokar in något annat. Eller välj ett tema med tillhörande klädkod, vi funderar själva på 20-tal och art deco.
 
Som sagt är det bara fantasin som sätter gränserna och var inte rädda för att vara kreativa, vill du gifta dig i en eka på sjön iklädd knallrosa klänning - så gör det!

/Ellen

Ps. Titta gärna in på vår Pinterest för att se fler Annorlunda Bröllop!

Vill du ha fler bröllopstips? Gå med gratis i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Etiketter: tema personligt

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln