headerfoto

Bröllop med annorlunda tema?

De senaste åren har vi blivit mer och mer individualistiska och det vill vi gärna visa i allt vi gör. När det kommer till bröllop räcker det inte längre med att välja ett färgtema utan par väljer övergripande tema för kläder, mat och dekor utifrån deras specialintresse. (Tex Star Wars-tema eller Resetema.) Men vi styrs dock fortfarande ganska mycket av traditioner när det kommer till vilka vi ska bjuda och när och hur bröllopet ska hållas.
 
När det kommer till ert bröllop är det bara er fantasi som sätter gränserna, för det är ni som bestämmer. Känner ni inte för att bjuda in några gäster så kanske det kan passa bra för er att gifta er på semestern. Många researrangörer är villiga att hjälpa till med sånt. Eller varför inte gifta sig på Halloween eller Julafton? Det kan vara ett mysigt och annorlunda sätt att fira högtiden på. Se bara till att bjuda in gästerna i god tid så att de inte bokar in något annat. Eller välj ett tema med tillhörande klädkod, vi funderar själva på 20-tal och art deco.
 
Som sagt är det bara fantasin som sätter gränserna och var inte rädda för att vara kreativa, vill du gifta dig i en eka på sjön iklädd knallrosa klänning - så gör det!

/Ellen

Ps. Titta gärna in på vår Pinterest för att se fler Annorlunda Bröllop!

Vill du ha fler bröllopstips? Gå med gratis i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Etiketter: tema personligt

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln