headerfoto

Det blir ett skärgårdsbröllop

Klart jag sa JA! Vi har varit tillsammans i över nio år, så när Martin friade så var det ju ingen direkt oro i luften om jag inte skulle säga ja eller inte.
 
Men trots att jag jobbat med bröllop i flera år så blir det nu väldigt hastigt inpå allting! Vi skulle gärna vilja gifta oss redan nu i sommar – då vi firar 10 år tillsammans. Töntig anledning kanske, men visst låter det bättre att gifta sig när man firar 10 år som par, istället för 11 år…? Kanske bara en grej jag fått för mig, men så känns det just nu i alla fall. 
 
Jag som alltid sager åt alla brudpar att ta god tid på sig, var ute minst ett år i förväg så det inte blir för stressigt. Nu sitter jag här och ska sy ihop mitt eget bröllop på bara några månader!  Jo, pulsen höjs bara jag skriver detta. Stresspåslaget finns där. Särskilt att vi inte ska kunna få den lokal vi vill.  Som Göteborgare vill vi gärna vara nära havet. Jag är dessutom uppvuxen på en ö i Bohuslän och vi har spenderat de senaste somrarna på en ö utanför Göteborg – så ett skärgårdsbröllop skulle passa oss fint.
 
Men det är massor som behöver fixas! Tur att jag har boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop för inspiration samt EcoBrides checklista att bocka av mot (som jag själv tagit fram thihi), och lite rutin i bagaget.

De första punkterna för att kick-starta bröllopsplaneringen är givna:
1.     Boka vigselförättare och kyrka (vi vill ha ett kyrkbröllop)
2.     Boka festlokal
3.     Boka gästerna, skicka Save-the-date
 
Men jag kommer verkligen behöva er andra i EcoBride Club för att bolla idéer längs med vägen! 

Min tur att vara en EcoBride! /Katharina

Bolla tips & idéer med andra EcoBrides! Gå med i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Genom EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln