headerfoto

Det blir ett skärgårdsbröllop

Klart jag sa JA! Vi har varit tillsammans i över nio år, så när Martin friade så var det ju ingen direkt oro i luften om jag inte skulle säga ja eller inte.
 
Men trots att jag jobbat med bröllop i flera år så blir det nu väldigt hastigt inpå allting! Vi skulle gärna vilja gifta oss redan nu i sommar – då vi firar 10 år tillsammans. Töntig anledning kanske, men visst låter det bättre att gifta sig när man firar 10 år som par, istället för 11 år…? Kanske bara en grej jag fått för mig, men så känns det just nu i alla fall. 
 
Jag som alltid sager åt alla brudpar att ta god tid på sig, var ute minst ett år i förväg så det inte blir för stressigt. Nu sitter jag här och ska sy ihop mitt eget bröllop på bara några månader!  Jo, pulsen höjs bara jag skriver detta. Stresspåslaget finns där. Särskilt att vi inte ska kunna få den lokal vi vill.  Som Göteborgare vill vi gärna vara nära havet. Jag är dessutom uppvuxen på en ö i Bohuslän och vi har spenderat de senaste somrarna på en ö utanför Göteborg – så ett skärgårdsbröllop skulle passa oss fint.
 
Men det är massor som behöver fixas! Tur att jag har boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop för inspiration samt EcoBrides checklista att bocka av mot (som jag själv tagit fram thihi), och lite rutin i bagaget.

De första punkterna för att kick-starta bröllopsplaneringen är givna:
1.     Boka vigselförättare och kyrka (vi vill ha ett kyrkbröllop)
2.     Boka festlokal
3.     Boka gästerna, skicka Save-the-date
 
Men jag kommer verkligen behöva er andra i EcoBride Club för att bolla idéer längs med vägen! 

Min tur att vara en EcoBride! /Katharina

Bolla tips & idéer med andra EcoBrides! Gå med i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Genom EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln