headerfoto

Att tänka på efter vigseln!

Här listar jag de viktigaste sakerna som kommer att göra skillnad om du kommer ihåg att göra dem efter vigseln.

Lycka till med bröllopsplanerna! Fråga oss om det är nåt särskilt du vill veta!

/Anna

ps. Förra veckan fick ni tips på saker som är bra att komma ihåg före vigseln!

Foto: Pixabay

5 kom ihåg att göra efter vigseln

1. Gå på toaletten. Gör det direkt efter vigseln - kanske ni ska transporteras en bit och så fort ni kommit fram kommer gästerna att börja "dra i er". Passa även på att piffa dig lite igen eftersom ni kommer att fotograferas så fort ni kommer ut (det kan ju vara så att du fällt en och annan tår under vigselakten).

2. Byt skor. Om mottagningen eller fotograferingen kommer att hållas utomhus så behöver du ett par andra skor för att inte sjunka ner i gräsmattan. Det kan även vara fiffigt att byta skor för att du ska orka dansa hela natten. 

3. Ta lite egentid som nygifta. Att stanna upp en stund innan festligheterna drar igång är
 något som ni annars kanske ångrar, det kan till och med vara enda stunden ni får som nygifta på många timmar.

4. Samla minnen. Det är lätt att glömma denna punkt, så be gärna någon om hjälp med att samla ihop saker som du sedan kan sätta in i en minnesbok; En servett, en blomma från dekorationerna att pressa, ett vackert omslagsband, något från era favors, gratulationskorten mm.

5. Tacka de som hjälpt er! Tärnor, marskalker, era föräldrar mm. Det är ett perfekt tillfälle att göra detta innan middagen drar igång. Det är alltid kul att visa sin uppskattning med någon liten present - men det behöver givetvis inte kosta särskilt mycket. Något litet men personligt tex hemmagjorda kakor i en fin burk med ett tack-kort kan räcka.

För fler tips till bröllopsplaneringen bli medlem i EcoBride Club!

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och bolla inspiration och idéer med Katharina & Martin och andra brudpar samt få tips från våra samarbetsparters och bröllopsexperter. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Bli medlem i EcoBride Club på facebook - helt kostnadsfritt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln