headerfoto

Fotobås till festen

Jag tror jag skrattar så jag går sönder! Vi har precis fått tillgång till bilderna som togs I vårt fotobås på bröllopet. Ska jag vara ärligt så hann jag bara kika in där en enda gång själv men jag vet att det var fullt med folk som valde rekvisita och poserade i all möjliga härliga grupperingar av vänner och nya bekantskaper mest hela tiden under minglet. Att se resultatet så här efteråt är helt underbart!
 
Att hyra en fotomat kostar en liten slant men som en av gästerna sa "Vart hyr jag det? Jag betalar vad som helst, vilken kul grej!” Vi valde fotomaten light som är en lite mindre och enklare variant och den var helt perfekt för bröllop. Man får ut två remsor direkt på plats, vi lät våra gäster behålla ena kopian och den andra hängde vi som dekoration och en levande tavla med små klädnypor och hampasnöre på uteplatsen där vi även serverade bröllopstårta och snacks. Verkligen uppskattat av alla att gå och titta på! Dessutom har vi fått alla kopior digitalt nu i efterhand. 
 
Vår tanke är att sätta in bilderna I vår gästbok – det kommer bli superbra! Ett minne för livet. Tack alla underbara gäster som bjöd på er själva!
 
På bilden nedan är det jag, Martin och EcoBrides medlemsansvarig Anna som rockar loss i fotobåset! 
 
/Katharina

Följ Katharina & Martins bröllopsplanering!  Här kan ni läsa alla tidigare inlägg>

Foto: Louise Karlsson & Fotomaten från Eventomatic

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Genom EcoBride Club så får du tillgång till rabatter, erbjudanden samt vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln