headerfoto

Årets julklapp enligt EcoBride

Vad är egentligen årets julklapp? Digitalt hälsoarmband, selfiestick eller något inför bröllopet kanske? Vi vill ha klappar som visar omtanke om både människa och miljö under granen! Hela EcoBride-redaktionen har därför skrivit brev till tomten. Här kommer våra personliga favoriter i jul! 

/Vera
 

Redaktionens julklappsfavoriter


Josefine, EcoBrides bröllopsbloggare
Jag önskar mig en get via Barnmissionen så jag kan ge den till en fattig familj i Afrika, Bangladesh eller Filippinerna.
 


Anna, Ambassadör i Stockholm och klubbdirektör
Jag önskar mig sköna spa-produkter från Weleda nu när vi kommer få ett badkar efter flytten. Dock är det inte alltid så miljövänligt att bada med tanke på hur mycket varmvatten man gör av med, men vi miljökompenserar det genom att skaffa helt nytt värmesystem i hela huset, och givetvis inte bada så ofta.
 


Jessica, Ambassadör i Stockholm
Jag önskar mig ett presentkort på hemstädning från Balanzen, ett ekologiskt städföretag! I våras köpte vi hus och sedan dess har vi renoverat och våra bästa vänner på resan har varit byggdammsugaren och disktrasan. Därför önskar vi oss lite avlastning på städfronten i jul och eftersom vi har barn känns det extra viktigt att det sker med ekologiska och kemikaliefria produkter.


Maria, Ambassadör i Skåne
Jag önskar mig ett olivträdsfadderskap på Manaki Gold, vilket innebär att man får sin egen ekologiska olivolja från sitt eget olivträd i Grekland! Det skulle också vara härligt att åka till olivlunden och hälsa på trädet och se byn Ermioni, det går t.o.m. att bo i familjens fina hus som äger olivlunden.


Vera, Klubbdirektör
Fred på jorden i första hand! Annars ett par handstickade Fairtrade-vantar från Eka med ett gömt kärleksbudskap som först uppenbaras när man sätter ihop händerna. 

Katharina, Grundare
Jag önskar mig ett donationspaket från Better Globe. När man planterar ett träd eller köper ett donationspaket via Better 
Globe så hjälper det både miljön och skapar arbetstillfällen till fattiga bönder i Kenyas semiöken. Donationspaketen innehåller fyra träd varav två tillfaller bönderna, 500 liter vatten och dessutom stöd till mikrolån och skolprojekt. Beställ direkt på 
Better Globes hemsida och få gåvobevis digitalt. Använd denna länk så går 1 € tillbaka till EcoBrides arbete för att stötta projekt mot barnäktenskap och könsstympning.

Köp bröllopsboken JA! i julklapp - Beställ senast 21 december!


"Katharina Brunats bok JA! Er guide till ett ekologiskt bröllop är förmodligen den bästa miljöboken jag läst under hela året och förmodligen bland de bästa någonsin. Det är en perfekt present till någon som ska gifta sig och ett måste om man själv planerar bröllop. Den är snygg, späckad och SUPERBRA!!" 
                             Deniz Tütüncü, bokrecencent på MinPlanet.se

Boken ger praktiska tips på hur ni planerar ert bröllop utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet, miljö, socialt ansvar eller budget. Med vackra fotografier och stilren formgivning är boken en given inspirationkälla för alla blivande brudpar. Pris 295 kr. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln