headerfoto

Vad önskar vi på EcoBride oss i julklapp?

Årets julklapp 2015 är en robotdammsugare! Visst kan den förenkla städningen men se till så att den är gjord i återvunnen plast - vilket är ett mer hållbart alternativ. (Och tänk på att det är en julklapp till hela familjen så att inte bara en person i familjen får den - och då kanske tror att hen även måste sköta all städning!)

/Vera

Här kommer EcoBride-redaktionens önskelista till Tomten!

Ellen Csòrdás, Ecobrides bröllopsbloggare  
Jag önskar mig ett presentkort på klippning och färgning hos den lokala eko-frisören U & Green i Örebro. Förutom ekologiska behandlingar säljer de även ekologiskt smink där.

Louise Karlsson, Eventkoordinator

Jag önskar mig träd från Better Globe - en fin gåva som ger något till omvärlden och som en bonus får man tillbaka något i framtiden.

Vera Waldemarsdotter, Klubbdirektör
Jag önskar fred på jorden - speciellt i dessa tider! Men jag önskar mig även ett halsband i ekologiskt silver från Ateljé Johanna E som jag länge velat ha.

Anna Hjärp, Medlemsansvarig
Jag önskar mig lyxiga och giftfria städ- och hemprodukter från Gröna Gredelina. Jag tycker att flaskorna och tvålarna är så snygga så de får gärna stå framme som ren prydnad! 

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln