headerfoto

Välkommen Mikaela - ny moderator för EcoBride Club! 

Idag välkomnar vi Mikaela som ny moderator för vår facebook-grupp EcoBride Club! Ni som redan är medlemmar känner säkert igen Mikaela som varit en aktiv medlem i gruppen sedan 2014. Varmt välkommen till EcoBride-redaktionen Mikaela! 

Hej Mikaela, vem är du? 

- Hej! Jag är 29 år gammal, uppvuxen på landet i Roslagen och gillar att vara ute i naturen. Men jag är överlag intresserad av väldigt olika saker, lite av en allätare och nyfiken dessutom. Träning, resor, bakning, böcker, TV-serier och samhällsfrågor är några av mina intressen. Som person är jag positiv, lättsam, gillar att lära mig nya saker och träffa nya människor. 

Är du själv gift? 
- Jag gifte mig med min Mattias på nyårsafton 2014. Vårt tema var vinterromantik så vi satsade på mycket vitt och krispigt blått med inslag av kottar, granris och ljus i dukningen. Mest av allt ville vi ha ett personligt bröllop samt få in miljötänk i våra planer vilket gick otroligt bra och var enklare än vi trodde. Det blev en del DIY och om något nytt införskaffades skulle det vara miljömärkt och kunna komma till användning igen. Det var också då jag hittade till EcoBride Club. Sedan har jag vart kvar som medlem för jag tycker bröllop är så roligt och att dessutom kunna tipsa och få tips av andra om miljövänliga alternativ är toppen. Många tips kan man även använda när man ska anordna andra typer av fester.

Varför ekobröllop? 
- Ekobröllop är ett väldigt konkret och roligt sätt att skapa medvetenhet kring de val man kan göra för att bli mer miljövänlig även i vardagen. Kan man skapa miljövänliga fester kan vardagen bli det också. 

Vad gör du när du inte modererar EcoBride Club? 
- Utöver mina fritidsintressen arbetar jag som Store Controller på H&M. Jag har en studiebakgrund i ekonomi där jag också inriktade mig mycket på hållbarhetsfrågor. Men om ett par veckor åker jag ned till min man i Vietnam för att bo där i ett år. Ett äventyr blir det, men jag ser också fram emot att få fortsätta vara en del av EcoBride Club och allas bröllopsäventyr även i fortsättningen. Kärleken är ju det största äventyret!

Vi säger varmt välkommen till Mikaela! Du möter henne i vår facebook-grupp - passa på att ställa frågor och bolla tankar och idéer för er bröllopsplanering! 

Under "Så gjorde vi" kan ni läsa om Mikaela & Mattias romantiska nyårsbröllop! 

Foto: Daniel Gual

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln